Verzending & Retourneren

Verzending

De producten van merchandise.ingeniumcabobianci.nl zijn op het gebied van verzending in twee categorie├źn in te delen.

  1. Voorraad producten: Dit zijn de producten die bij de vereniging op voorraad liggen. Deze producten kunnen niet worden verzonden en kunnen alleen worden opgehaald.
  2. Verzend producten: Dit zijn producten die door de drukker worden geproduceerd. Deze producten kunnen door de drukker worden verstuurd of voor ophalen kijk op de pagina informatie.

Verzending is sterk afhankelijk van de drukte bij de drukker. Er wordt naar gestreefd om elke bestelling binnen twee weken te versturen. Zodra dit is gedaan zal de drukker jou een bevestiging sturen. Heb je twee weken na je bestelling nog geen bevestiging ontvangen? Neem contact op met Utrecht Promotions.

Retourneren

In principe doen wij niet aan retournering. Dit omdat we graag leden leuke merchandise producten willen aanbieden zonder dat het voor ons een volledige dagtaak wordt. Daarnaast is het ook zo dat alle producten voor ons worden gemaakt naar opdracht. Dit betekend dat zodra jij een bestelling plaatst, de drukker deze voor je gaat maken. Dit om onnodige voorraden te voorkomen.

Heb je nou een product besteld zonder extra bedrukking, maar is de maat toch niet goed? Neem dan contact op met de huidige vice-voorzitter (merchandise@ingeniumcabobianci.nl)